Het leven, de dood en dat wat zich daartussen vertoont. Pijn, wanhoop, verdriet, machteloosheid, acceptatie en de liefde, oh de liefde, die dan voelbaarder en zichtbaarder is dan ooit. 

Het raakt me diep en geeft me kippenvel van ontroering. Hét volle leven laat zich zien op dit moment. Zoveel liefde. Zo teder. Zo puur.

"I rise to taste the dawn
and find that love alone will shine today."
Ken Wilber

Als het einde zo dichtbij komt dan is de liefde intenser dan ooit. Deze emoties zijn zo mooi en waardevol, dat ik ze graag als tastbare herinneringen voor u fotografeer. 

"We zijn erg onder de indruk van hoe jij het samenzijn van alle geliefden van mijn vader hebt vastgelegd. Je verdient echt een pluim. En een dikke ook!!" Pieter

"Foto's die dieper gaan en waar je geen masker op kunt hebben. Waar de pure emotie te zien is. Deze foto's en die van de begrafenis zijn nu erg belangrijk voor ons gezin. We zijn erg dankbaar voor Lea's professionele maar ook open en emotionele benadering van de wens van onze moeder." Remko

Voor meer informatie, neem een kijkje op mijn blog met de titel: "Als het einde voelbaar wordt" of neem contact met me op.

Using Format