Te ver - te veel - te groot - te snel

Één keer in de zoveel weken kom ik met een groepje fijne mensen samen.

Hoe zal ik het omschrijven… het zijn verdiepende, confronterende, intieme verbindende gesprekken. Verhelderend, inzicht gevend maar er kunnen ook onderwerpen naar boven komen waar je nog lekker verder mee kunt worstelen. Enorm rijke dankbare momenten met mooie mensen.

Één man uit de groep stelde ons op een gegeven moment de volgende vraag:

“Welke betekenis geef ik aan wat er nu gebeurt rondom Covid-19?”

Een paar weken later belde hij me om erover in gesprek te gaan. In de loop van het gesprek vroeg hij me: ‘Mag ik jou een foto-opdracht geven? Zou jij een foto willen maken die aansluit op wat je me nu vertelt?’

“Te ver, te veel, te groot, te snel,

zichtbaar wordt wat vanbinnen reeds aanwezig is.”

Using Format